Pck GOES BACK TO
THE FUTURE!

De ruiterkampen bij PCK Eersel zijn door de jaren heen een begrip in de regio geworden! Een hele week ponyplezier met je “eigen pony” of paard. We zijn gemiddeld 4 uur met de pony’s bezig en doen vanalles! Van rijden in de rijhal, een potje ponyvoetbal, buitenritten, spelletjes, speurtochten, een springles en door de waterbak. De hele week staat in 2023 in het thema “PCK GOES BACK TO THE FUTURE”. Verder zijn de dagen goed gevuld met een volledig programma, dus veel tijd om je te vervelen is er niet! Wel heb je voldoende ervaring nodig! Minimaal 1 jaar wekelijks les en genoeg ervaring in het maken van buitenritten is een must!

Kosten kamp

De kosten voor het volledige kamp bedragen 405 euro. Hier zit alles in inbegrepen!! Na inschrijving voldoe je de aanbetaling van 100 euro via de bank onder vermelding van de naam van de ruiter en het weeknummer. Daarna ontvang je de bevestiging van inschrijving. Bij annulering van het kamp, krijg je de aanbetaling niet retour. De folder met informatie en het inschrijfformulier zijn hier te downloaden.

Beschikbare plaatsen 2023

Week 1: 17 – 22 juli:
VOLGEBOEKT
! !! 

Week 2: 24 – 29 juli:

VOLGEBOEKT!!!
 

Week 3: 31 juli – 5 augustus:        

VOLGEBOEKT!!!

Week 4: 7 -12 augustus:        
VOLGEBOEKT!!!

Week 5: 14 – 19 augustus:      
VOLGEBOEKT!!!

Week 6: 21 tm 26 aug:

VOLGEBOEKT!!!

Onze kampen zijn alleen bedoeld voor kinderen/jeugd met voldoende rij-ervaring. Ook moeten ze voldoende ervaring hebben in het maken van buitenritten.