Expeditie Pck!

De ruiterkampen bij PCK Eersel zijn door de jaren heen een begrip in de regio geworden! Een hele week ponyplezier met je “eigen pony” of paard. We zijn gemiddeld 4 uur met de pony’s bezig en doen vanalles! Van rijden in de rijhal, een potje ponyvoetbal, buitenritten, spelletjes, speurtochten, een springles en door de waterbak. De hele week staat in 2024 in het thema “Expeditie PCK!”. Verder zijn de dagen goed gevuld met een volledig programma, dus veel tijd om je te vervelen is er niet! Wel heb je voldoende ervaring nodig! Minimaal 1 jaar wekelijks les en genoeg ervaring in het maken van buitenritten is een must!

Kosten kamp

De kosten voor het volledige kamp bedragen 425 euro. Hier zit alles in inbegrepen!! Na inschrijving voldoe je de aanbetaling van 100 euro via de bank onder vermelding van de naam van de ruiter en het weeknummer. Daarna ontvang je de bevestiging van inschrijving. Bij annulering van het kamp, krijg je de aanbetaling niet retour. De folder met informatie en het inschrijfformulier zijn hier te downloaden.

Beschikbare plaatsen 2024

Er weer ingeschreven worden!
Hieronder kun je zien wanneer we de zomerkampen organiseren

Week 1: 8 – 13 juli:
VOLGEBOEKT!!!


Week 2: 15 -20 juli:
VOLGEBOEKT!!!

Week 3: 22 juli – 27 juli: 
PONY’S: NOG 6 PLAATSEN
PAARDEN: NOG 10 PLAATSEN
    

Week 4: 29 juli -3 augustus:
PONY’S: NOG 8 PLAATSEN
PAARDEN: NOG 8 PLAATSEN

    
Week 5: 5- 10 augustus:
VOLGEBOEKT!!!
   
Week 6: 12 tm 17 aug:

VOLGEBOEKT!!!

Onze kampen zijn alleen bedoeld voor kinderen/jeugd met voldoende rij-ervaring. Ook moeten ze voldoende ervaring hebben in het maken van buitenritten.

Bij annulering volgt er geen restitutie van de betaling.