geoefende ruiters

Ook worden er uiteraard lessen gegeven aan ruiters die al langer rijden. Heb je vroeger gereden of maak je de overstap van een andere manege? Plan dan een intake les in. Dit is een prive-les tegen gereduceerd tarief waarin de instructeur het niveau kan bepalen en daarna kan er doorgestroomd worden naar een les van jouw niveau.

Let op: In verband met het paardenwelzijn hebben wij een gewichtslimiet van 90 kg!

BEGINNERSLESSEN

Voor jong en oud zijn er ook beginnerslessen. Vanaf 7 jaar is het mogelijk om deel te nemen aan deze lessen. De eerste 3 lessen leren de kinderen veel over de verzorging van pony, veilig omgaan met pony en het op en afzadelen. Vanaf de 4e les gaan zij op de pony. Deze lessen zijn er ook voor volwassenen, zij gaan vanaf de 2e les op het paard. Op dit moment is er voor de beginnerslessen een wachtlijst. 

LESSEN AFMELDEN

Download de app “Manegeplan”. Vul je unieke persoonlijke code in. Deze code begint met de letters “PRS”. Je hebt deze bij het aanmelden ontvangen. Heb je deze code niet? Vraag hem dan even op bij de bar! Op de app kun je de PRS code invoeren en als je je voor het eerst aanmeldt, klik je op “eerste keer aanmelden”. Je ontvangt dan een toegangscode per mail (zorg dus dat je een lesovereenkomst getekend hebt bij het aanmelden, zodat we over je gegevens beschikken!). Met de toegangscode kun je je persoonlijke gegevens bekijken en evt wijzigen. Ook kun je op de app je lessen makkelijk en snel afmelden!

LET OP!
Groepslessen meld je minimaal 24 uur voor aanvang van de les af.
Prive-lessen meld je minimaal 48 uur voor aanvang van de les af. 
Meld je je te laat af, dan wordt de les doorberekend. Als iedereen zich tijdig afmeldt, kunnen anderen ook nog een inhaalles inboeken en kunnen wij ervoor zorgen dat al onze paarden evenredig lopen. 

TIJDIG AFGEMELD?
Heb je je les op tijd afgemeld? Dan kun je binnen de geldigheidsduur van de kaart (11 weken) een inhaalles inboeken! Dit kan ook gewoon via de app! Heb je een les gemist, of weet je dat je over een aantal weken niet kunt? Plan dan nu alvast een inhaalles in. Zo voorkom je dat er mogelijk geen plaatsje meer beschikbaar is en de uiterste einddatum van je kaart verstrijkt!!

Heb je de app nog niet? Stuur dan tijdig een mail naar lesafmelden@gmail.com om je les af te melden. Vraag in deze mail ook of je je PRS code kunt ontvangen zodat je daarna je les via de app af kunt melden. 

TARIEVEN
De prijzen van de lessen kun je vinden onder het kopje “Algemeen”, “Prijzen”. Lees voor je gaat lessen ook de voorwaarden door, zodat je niet voor verassingen komt te staan.