LESSEN AFMELDEN

Download de app “Manegeplan”. Vul je unieke persoonlijke code in. Deze code begint met de letters “PRS”. Je hebt deze bij het aanmelden ontvangen. Heb je deze code niet? Vraag hem dan even op bij de bar! Op de app kun je de PRS code invoeren en als je je voor het eerst aanmeldt, klik je op “eerste keer aanmelden”. Je ontvangt dan een toegangscode per mail (zorg dus dat je een lesovereenkomst getekend hebt bij het aanmelden, zodat we over je gegevens beschikken!). Met de toegangscode kun je je persoonlijke gegevens bekijken en evt wijzigen. Ook kun je op de app je lessen makkelijk en snel afmelden!

LET OP!
Groepslessen meld je minimaal 24 uur voor aanvang van de les af.Prive-lessen meld je minimaal 48 uur voor aanvang van de les af. Meld je je te laat af, dan wordt de les doorberekend. Als iedereen zich tijdig afmeldt, kunnen anderen ook nog een inhaalles inboeken en kunnen wij ervoor zorgen dat al onze paarden evenredig lopen. 
2x per jaar worden ruiters gewogen bij PCK Eersel. Wij hanteren een streefgewicht van max 90 kg voor onze ruiters. Zo kunnen we het dierwelzijn voor onze paarden ook garanderen. Ben je klein? Dan wordt het streefgewicht uiteraard ook lager! 

TIJDIG AFEMELD?
Heb je je les op tijd afgemeld? Dan kun je binnen de geldigheidsduur van de kaart (11 weken) een inhaalles inboeken! Dit kan op dit moment nog niet met de app, dus loop even langs bij de bar om een inhaalles in te boeken. Heb je een les gemist, of weet je dat je over een aantal weken niet kunt? Plan dan nu alvast een inhaalles in. Zo voorkom je dat er mogelijk geen plaatsje meer beschikbaar is en de uiterste einddatum van je kaart verstrijkt!!