Overige lessen

Bij PCK Eersel wordt er les gegeven aan kinderen vanaf 5 jaar, aan de jeugd en de volwassenen. Bij lekker weer en voldoende niveau worden er ook buitenritten gemaakt. Plezier staat bij ons voorop en het welzijn van onze dieren hebben we erg hoog in het vaandel! Vandaar dat we vrij streng screenen op het ruitergewicht. Het streefgewicht is max 90 kg. Alle ruiters komen 2x per jaar op de weegschaal.

Tip: Volg ons voor alle activiteiten op Facebook: Peter Vd Ven of PCK Eersel. Dan ben je altijd op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke activiteiten!

Gezelligheid!

Er worden gezellige wedstrijden voor alle niveau’s georganiseerd. De carrouselwedstrijd, Ponyspeldag met Sint & Piet, dressuurwedstrijden, het verkleed carnavalsspringen, ponykampen en nog veel meer…Je leest het al: PCK Eersel is de manege voor iedereen! Van jong tot oud, van beginner tot gevorderde ruiter! Maar ook organiseren we leuke avonden zoals de PCK Bingo Avond, De pubquiz, De Spooktocht en leuke feestavonden bij 2 daagse wedstrijden. Ben je op zoek naar een gezellige manege? Zoek niet meer verder, want dan heb je ‘m gevonden!

LESSEN AFMELDEN

Download de app “Manegeplan”. Vul je unieke persoonlijke code in. Deze code begint met de letters “PRS”. Je hebt deze bij het aanmelden ontvangen. Heb je deze code niet? Vraag hem dan even op bij de bar! Op de app kun je de PRS code invoeren en als je je voor het eerst aanmeldt, klik je op “eerste keer aanmelden”. Je ontvangt dan een toegangscode per mail (zorg dus dat je een lesovereenkomst getekend hebt bij het aanmelden, zodat we over je gegevens beschikken!). Met de toegangscode kun je je persoonlijke gegevens bekijken en evt wijzigen. Ook kun je op de app je lessen makkelijk en snel afmelden!

LET OP!
Groepslessen meld je minimaal 24 uur voor aanvang van de les af.Prive-lessen meld je minimaal 48 uur voor aanvang van de les af. Meld je je te laat af, dan wordt de les doorberekend. Als iedereen zich tijdig afmeldt, kunnen anderen ook nog een inhaalles inboeken en kunnen wij ervoor zorgen dat al onze paarden evenredig lopen. 
2x per jaar worden ruiters gewogen bij PCK Eersel. Wij hanteren een streefgewicht van max 90 kg voor onze ruiters. Zo kunnen we het dierwelzijn voor onze paarden ook garanderen. Ben je klein? Dan wordt het streefgewicht uiteraard ook lager! 

TIJDIG AFGEMELD?
Heb je je les op tijd afgemeld? Dan kun je binnen de geldigheidsduur van de kaart (11 weken) een inhaalles inboeken! Dit kan op dit moment nog niet met de app, dus loop even langs bij de bar om een inhaalles in te boeken. Heb je een les gemist, of weet je dat je over een aantal weken niet kunt? Plan dan nu alvast een inhaalles in. Zo voorkom je dat er mogelijk geen plaatsje meer beschikbaar is en de uiterste einddatum van je kaart verstrijkt!!