Lessen bij PCK eersel

Leren paardrijden doe je niet in een aantal weken… Leren paardrijden betekent heel veel vlieguren maken en het gaat uiteraard niet vanzelf…! Leren paardrijden betekent doorzetten als het even niet lukt, jouw grenzen opzoeken en soms een stapje verder gaan. Vertrouwen in jezelf krijgen, plezier maken en genieten van het paard, de verzorging daarvan en het bezig zijn in de buitenlucht. Om een beetje te leren paardrijden heb je minimaal een jaar of langer nodig! Het ziet er zo makkelijk uit, maar is het allerminst!

Je les afmelden kan via de app “Manegeplan”
(zie info “Lessen”)

beginnerslessen

Voor jong en oud zijn er ook beginnerslessen. Vanaf 7 jaar is het mogelijk om deel te nemen aan deze lessen. De eerste 3 lessen leren de kinderen veel over de verzorging van pony, veilig omgaan met pony en het op en afzadelen. Vanaf de 4e les gaan zij op de pony. Deze lessen zijn er ook voor volwassenen, zij gaan vanaf de 2e les op het paard.

Let op: wij hanteren een gewichtslimiet van max 90 kg. 

*Ben je jonger dan 7 jaar: dan zijn de mini’s vast iets voor jou! 

WACHTLIJST

Op dit moment is er voor de beginnerslijsten een wachtlijst. De wachttijden voor beginnende ponyruiters is erg opgelopen doordat de wachtlijsten die tijdens de Coronaperiode ontstaan is, anno augustus 2023 nog steeds niet helemaal weg hebben kunnen werken…. Mensen die al kunnen rijden, kunnen wel instromen in een bestaande les, na een intake-les te hebben gehad. Wil je meer info, een intake-les inplannen of je op de wachtlijst plaatsen: vul dan onder het kopje “contact” het contactformulier voor nieuwe klanten is. Plaats bij de opmerkingen je vraag.