DTA Westrijd 30 & 31 maart


DTA WEDSTRIJD 

Na een radiostilte van enkele jaren, hebben de Dutch Teampenning Association (DTA) en PCK-eersel de handen weer ineengeslagen om samen een wedstrijd op touw te zetten. Op 30 en 31 maart as kan er gestart worden in verschillende onderdelen in het werken met koeien: Team- & Cattlepenning, Three Men Two Gates, Working Cowhorse en Cattle Trail. Inschrijven kan nog tm 18 maart. Ook het reserveren van een stal of slaapplaats voor deelnemers is mogelijk. Feestavond op zaterdagavond, gratis toegankelijk voor iedereen! #bethere #dta #30en31maart

Info & inschrijven via www.dutchteampenningassociation.nl

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

TWEE DAAGSE TOCHT


Zin in een kleine vakantie te paard? Op 25 & 26 mei trekken we er weer een weekend op uit met de paarden! Voor een mooie tweedaagse tocht hoef je echt niet naar Frankrijk, Italie of Zweden want De Kempen heeft zoveel moois te bieden! Onder begeleiding van een doorgewinterde instructeur die alle paadjes, riviertjes en sluiproutes kent, kom je amper een verharde weg tegen!

STARTLIJSTEN FNRS


De startlijsten voor de FNRS wedstrijd van komend weekend zijn te bekijken in de bijlagen. Zorg dat je een uur voor je starttijd aanwezig bent en je meldt bij het secretariaat. Betaal het wedstrijdgeld (en theorie-examen) contant bij aankomst. Laat de paarden tussendoor zoveel mogelijk met rust, voor hen is het ook een druk weekend! Veel wedstrijdplezier!