STARTLIJSTEN VERKLEED SPRINGEN & CARNAVALSHINDERNISPARCOURS


In de bijlage kun je de startlijsten en het springparcours bekijken voor het verkleed springen van vrijdagavond 1 maart. Betaal het startgeld (7,50 euro) voor aanvang aan de bar. Met het springen rijdt je met je groep in de grootste rijhal. Om de beurt spring je het parcours. Heb je 3 weigeringen op een hindernis? Niks aan de hand, ga dan door naar de volgende hindernis! De beste 3 ruiters rijden de barrage. Hierna volgt meteen de prijsuitreiking te paard in de rijhal!

Ook de startlijsten van het carnavalshindernisparcours van zaterdagmiddag 2 maart kun je hier bekijken. Ook voor deze activiteit betaal je het startgeld (7,50 euro) voor aanvang aan de bar. De prijsuitreiking volgt zsm na de laatste groep. Ook hier zijn leuke prijsjes voor de kids natuurlijk! Iedereen veel plezier en een fijne carnaval gewenst!

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

TWEE DAAGSE TOCHT


Zin in een kleine vakantie te paard? Op 25 & 26 mei trekken we er weer een weekend op uit met de paarden! Voor een mooie tweedaagse tocht hoef je echt niet naar Frankrijk, Italie of Zweden want De Kempen heeft zoveel moois te bieden! Onder begeleiding van een doorgewinterde instructeur die alle paadjes, riviertjes en sluiproutes kent, kom je amper een verharde weg tegen!

STARTLIJSTEN FNRS


De startlijsten voor de FNRS wedstrijd van komend weekend zijn te bekijken in de bijlagen. Zorg dat je een uur voor je starttijd aanwezig bent en je meldt bij het secretariaat. Betaal het wedstrijdgeld (en theorie-examen) contant bij aankomst. Laat de paarden tussendoor zoveel mogelijk met rust, voor hen is het ook een druk weekend! Veel wedstrijdplezier!