TOERTOCHT/ORIENTATIERALLY


 

Op zondag 7 april as opent PCK-Eersel het buitenrij seizoen met een Toertocht en een Orientatie Rally. Hieraan kan deelgenomen worden door ruiters en aanspanningen.
 

​De Toertocht ​een goed georganiseerde buitenrit voor menners en voor ruiters (equipes) te paard zonder gepuzzel of foefen, uitgezet op basis van duidelijke bewegwijzering. Manegeruiters op manegepaard kunnen alleen inschrijven voor de toertocht via de inschrijflijst die in de kantine hangt. Zij rijden deze tocht onder begeleiding van een instructeur van PCK.
 

​De Orientatie Rally ​is een buitenrit met wedstrijdelement. Deze rally is voorzien van foefen. Onderweg moeten letters genoteerd worden zodat door de jury te controleren is of de juiste route gevolgd is. Inschrijven kan via Paardenrally.nl. (Manegeruiters op manegepaard kunnen niet inschrijven voor de orientatierally)

​De lengte is 15 a 20 km.

​Onderweg wordt een lunch aangeboden bij een knisperend kampvuur. Er wordt gestart vanaf 11.00 u en beide routes hebben dezelfde pauzeplek.
​Alle deelnemers dienen 12 jaar of ouder te zijn, cap verplicht!
 

De kosten voor deelname bedragen:
20 euro voor ruiterequipes (2 ruiters incl lunch)
​20 euro voor aanspanningen (2 personen incl lunch. Extra persoon 5 euro)
57.50 euro voor ervaren manegeruiters (alleen toertocht mogelijk o.b.g.v. een instructeur, incl rit en lunch, betaling op manege cont/pin)

Voor deelnemers met eigen paard: inschrijven via www.paardenrally.nl
Inschrijfgeld dient u over te maken op rekeningnummer NL02RABO 0113531826. Geef duidelijk aan waaraan je wilt deelnemen! ​(Naam-Toertocht of Orientatie Rally - Aanspanning of Equipe)

​De prijsuitreiking met uitleg van de Orientatietocht vindt plaats op PCK-Eersel om 19.30 u.

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

TWEE DAAGSE TOCHT


Zin in een kleine vakantie te paard? Op 25 & 26 mei trekken we er weer een weekend op uit met de paarden! Voor een mooie tweedaagse tocht hoef je echt niet naar Frankrijk, Italie of Zweden want De Kempen heeft zoveel moois te bieden! Onder begeleiding van een doorgewinterde instructeur die alle paadjes, riviertjes en sluiproutes kent, kom je amper een verharde weg tegen!

STARTLIJSTEN FNRS


De startlijsten voor de FNRS wedstrijd van komend weekend zijn te bekijken in de bijlagen. Zorg dat je een uur voor je starttijd aanwezig bent en je meldt bij het secretariaat. Betaal het wedstrijdgeld (en theorie-examen) contant bij aankomst. Laat de paarden tussendoor zoveel mogelijk met rust, voor hen is het ook een druk weekend! Veel wedstrijdplezier!