START BEGINNERSLES VOLWASSENEN!

START BEGINNERSLES VOLWASSENEN!

Heb je altijd al willen paardrijden, maar is het er nooit van gekomen? Misschien is nu de tijd dan daar om de stoute paardrijlaarzen aan te trekken, eventueel met een vriend of vriendin die dezelfde jeugddroom nog nastreeft! Ook voor mensen die heel graag willen starten, maar toch wat angstig zijn is dit de uitgelezen kans! We besteden veel aandacht aan de gedragingen van het paard, hoe meer je begrijpt hoe een paard doet en denkt, hoe makkelijker de omgang met dit dier!

Binnenkort starten we op donderdagavond weer met een nieuwe les voor volwassenen. De les is van 21.00 u - 22.00 u, startdatum nader te bepalen.

Het beginnerspakket bestaat uit 10 lessen:
Les 1: Kennismaking, poetsen, veiligheidstips, op- en afzadelen
Les 2 t/m 10: Aanvang iedere les veel aandacht voor poetsen en opzadelen en dan op het paard!

Kosten: 146 euro
Gewichtslimiet: max 90 kg

Opgeven is mogelijk aan de bar of stuur een mailtje naar info@pck-eersel.nl o.v.v. "Beginnerscursus"

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

TWEE DAAGSE TOCHT


Zin in een kleine vakantie te paard? Op 25 & 26 mei trekken we er weer een weekend op uit met de paarden! Voor een mooie tweedaagse tocht hoef je echt niet naar Frankrijk, Italie of Zweden want De Kempen heeft zoveel moois te bieden! Onder begeleiding van een doorgewinterde instructeur die alle paadjes, riviertjes en sluiproutes kent, kom je amper een verharde weg tegen!

STARTLIJSTEN FNRS


De startlijsten voor de FNRS wedstrijd van komend weekend zijn te bekijken in de bijlagen. Zorg dat je een uur voor je starttijd aanwezig bent en je meldt bij het secretariaat. Betaal het wedstrijdgeld (en theorie-examen) contant bij aankomst. Laat de paarden tussendoor zoveel mogelijk met rust, voor hen is het ook een druk weekend! Veel wedstrijdplezier!