FNRS WEDSTRIJD


 

FNRS wedstrijd 20 & 21 oktober

Het nieuwe lesjaar is al weer een aantal weken aan de gang. De meeste lessen pakken nog een buitenritje mee, maar als het dadelijk vroeger donker en kouder wordt, gaat alle aandacht weer uit naar houding en zit. Voor wie het leuk vindt (ja ook volwassenen!), kan zich opgeven voor het rijden van een wedstrijdje. En dat kan helemaal op je eigen niveau! Ben je volwassen en wil je niet tegen kinderen rijden, geef je dan op voor de volwassenen categorie! Een officiele jury bekijkt en beoordeelt de gereden figuren en je houding en zit. Daar kun je natuurlijk een heleboel van leren, want je bent nooit uitgeleerd...... Vanaf nu is het mogelijk om je op te geven via de inschrijflijst die achter de bar ligt. Vul de lijst zo volledig mogelijk in. De startlijsten worden ongeveer 4 dagen voor de wedstrijd bekend gemaakt. F1 en F2 starten altijd op zaterdagmiddag vanaf 16 uur. De overige klassen kunnen aansluitend op zaterdag of op zondag gereden worden. Houd hier dus rekening meer. Als je je opgeeft is kosteloos annuleren niet mogelijk!

Wil je meer informatie: kijk eens op onze site www.pck-eersel.nl.

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

TWEE DAAGSE TOCHT


Zin in een kleine vakantie te paard? Op 25 & 26 mei trekken we er weer een weekend op uit met de paarden! Voor een mooie tweedaagse tocht hoef je echt niet naar Frankrijk, Italie of Zweden want De Kempen heeft zoveel moois te bieden! Onder begeleiding van een doorgewinterde instructeur die alle paadjes, riviertjes en sluiproutes kent, kom je amper een verharde weg tegen!

STARTLIJSTEN FNRS


De startlijsten voor de FNRS wedstrijd van komend weekend zijn te bekijken in de bijlagen. Zorg dat je een uur voor je starttijd aanwezig bent en je meldt bij het secretariaat. Betaal het wedstrijdgeld (en theorie-examen) contant bij aankomst. Laat de paarden tussendoor zoveel mogelijk met rust, voor hen is het ook een druk weekend! Veel wedstrijdplezier!