ZOMERVAKANTIE


Over een aantal weken is het al weer zomervakantie. Vanaf 9 juli zijn er 6 weken lang (tm 19 augustus) geen reguliere lessen. Iedereen wordt automatisch afgemeld en alle kaarten worden automatisch met 6 weken verlengd. Mocht je ons niet zo lang kunnen missen dan zijn er een aantal lessen/buitenritten (niveau vanaf geoefend, dus geen beginners!) waar je je voor op kunt geven. Vanwege de ruiterkampen zijn er beperkt aantal plaatsen. Verder hebben alle paarden en pony's naast de ruiterkamp ook allemaal een aantal weken vakantie!! 
Je kunt je opgeven voor een van deze lessen/buitenritten in de map die achter de bar ligt. Eenmaal opgegeven is annuleren niet meer mogelijk!!!

 

Vrijdag 13 juli: 2 uurs buitenrit van 21 - 23 u
Zaterdag 14 juli: Volw-jeugd-kids les in de grootste rijhal 09.30 - 10.30 u
Vrijdag 20 juli: 2 uurs buitenrit van 21 - 23 u
Zaterdag 21 juli: Volw-jeugd-kids les in de grootste rijhal 09.30 - 10.30 u
Vrijdag 17 aug: 2 uurs buitenrit van 20.30 - 22.30 u

Zaterdag 18 aug: Volw-jeugd-kids les in de grootste rijhal 09.30 - 10.30 u

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

PCK VEST!


Hier is ie weer! De eenmalige actie om je eigen PCK vest samen te stellen!
Leuk om cadeau te doen voor de feestdagen of een verjaardag! Kies een leuke kleur vest uit, en kies op de borduurkaart een kleur uit voor het PCK logo dat op de rug komt. Op de voorzijde kun je kiezen of je het PCK logo klein op de linkerborst wilt of dat je daar een naam geborduurd wilt hebben! Er liggen pasmodellen in de kantine.