Paardendagen Eersel

Op 26 en 27 mei staat de derde editie van de Paardendagen Eersel op de kalender. Deze nationale menwedstrijd wordt georganiseerd door de enthousiaste leden en het bestuur van rij- en menvereniging de Odradaruiters in samenwerking met manege PCK-Eersel en een groot aantal vrijwilligers en sponsoren. Bij deze wedstrijd komen de enkel-, dubbel- en vierspanrijders aan start.

 

Op zaterdag 26 mei wordt de dressuur en vaardigheid verreden op het prachtige verenigingsterrein de Bremekker in Eersel. De door internationaal level 4 parcoursbouwer Johan Jacobs ontworpen marathon met zes hindernissen vindt plaats op zondag 27 mei op en rondom Paardensportcentrum de Kempen. Bij de marathon komt het aan op behendigheid en snelheid, dus spektakel verzekerd!
In totaal komen er zo’n 100 menners in actie. Gedurende twee dagen zijn er ruim 180 paarden en pony’s aanwezig op het wedstrijdterrein.

 

Op zaterdagavond kan vanaf 21 uur de spanning uit de benen gedanst worden op de inmiddels legendarisch gezellige feestavond die toegankelijk is voor iedereen!
De toegang is beide dagen gratis en voor de kinderen is er op zondag de Movico Kindertruck weer aanwezig. Ook de kleintjes zullen zich dus opperbest vermaken.

 

Programma Paardendagen Eersel 2018: 
(wijzigingen onder voorbehoud)

 

Zaterdag 26 mei
09.00u Aanvang Dressuur
09.30u Aanvang Vaardigheid
21.00u Feestavond bij PCK-Eersel, voor iedereen!

 

Zondag 27 mei
09.00u Aanvang eerste deelnemer in de hindernissen 
Ca 16.00u Finish laatste deelnemer marathon
18.00u Prijsuitreiking in de feesttent

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

RUITERKAMP 2019


Er kan weer ingeschreven worden voor het leukste ruiterkamp van Nederland!

Check onze site voor meer informatie en het inschrijfformulier! Wacht niet te lang met inschrijven, want zoals altijd: VOL = VOL!!!