DAUWTRAPRIT!

 

Ben jij een vroege vogel en heb jij geen moeite met vroeg opstaan? Schrijf je dan in voor de Dauwtraprit op zondag 6 mei! We stijgen om 06.00 u op om te zien hoe de natuur ontwaakt. Wie weet spotten we nog wel enkele reeën. Om een uur of 9 zijn we terug en  staat er een heerlijk ontbijt te wachten in de kantine van PCK-Eersel! Ga je mee?

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJST FNRS


In de bijlagen de startlijsten voor komend weekend! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het wedstrijdgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Iedereen veel wedstrijdplezier gewenst!

Privacy Policy

Privacy Policy PCK-Eersel
 

PCK Eersel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. PCK Eersel houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: