DAUWTRAPRIT!

 

Ben jij een vroege vogel en heb jij geen moeite met vroeg opstaan? Schrijf je dan in voor de Dauwtraprit op zondag 6 mei! We stijgen om 06.00 u op om te zien hoe de natuur ontwaakt. Wie weet spotten we nog wel enkele reeën. Om een uur of 9 zijn we terug en  staat er een heerlijk ontbijt te wachten in de kantine van PCK-Eersel! Ga je mee?

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJSTEN


In de bijlagen de startlijsten van zaterdag 21 en zondag 22 april. Let op: op zaterdag starten we vanaf 15.30 u al! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het inschrijfgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Er kan niet gewisseld worden van starttijd. Iedereen een fijne wedstrijd gewenst!

FOTOSHOOT


In de bijlage vinden jullie de tijden van de fotoshoot van zaterdag 14 april waarvan de opbrengst gaat naar de moederloze veulens van Dierenkliniek Dennenoord! Meld je op tijd bij het secretariaat en betaal het inschrijfgeld CONTANT aub. Laat de pony's en paarden tussendoor zoveel mogelijk met rust, voor hen is het ook een drukke dag. Het zonnetje is besteld en we gaan er een topdag van maken met leuke foto's als mooie herinneringen.