YOUNG LEADERS


 

De KNHS heeft het Young Leaders Programma (YLP) ontwikkeld. In deze opleiding worden jongeren gestimuleerd om zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke, ondernemende, weerbare en zelfstandige mensen, die zowel in de hippische sport maar ook in de bredere maatschappij een dragende rol kunnen spelen. De PCK Young Leaders van het eerste uur hebben ondertussen De Stalbadge en De Poetsbadge bijna afgerond. Nu gaan we verder met De Voerbadge. In Instromen is vanaf nu weer mogelijk!!! Onze Young Leaders zullen aan de slag gaan op woensdagen en zaterdagen onder leiding van onze door de KNHS opgeleide coaches. We starten de volgende badge van 8 lessen op woensdagmiddag 25 oktober van 14.30 – 16.30 u. De zaterdagen zijn op dit moment volgeboekt door de YLP-ers die er nu al zitten.

Ben je tussen 8 jaar t/m 20 jaar kunnen hieraan meedoen en zich in een doorlopend programma ontwikkelen in allerlei zaken en aspecten die wel met paarden en manege te maken hebben, maar niet direct met paardrijden. Vaardigheden en kennis over bijvoorbeeld voeding, stalonderhoud, harnachement, organisatie, leidinggeven komen aan de orde, afhankelijk van leeftijd en interesses.

Wil je meer informatie of wil je je opgeven? Stuur dan een mailtje naar pckleaders@hotmail.com

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJST FNRS


In de bijlagen de startlijsten voor komend weekend! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het wedstrijdgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Iedereen veel wedstrijdplezier gewenst!

Privacy Policy

Privacy Policy PCK-Eersel
 

PCK Eersel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. PCK Eersel houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: