YOUNG LEADERS


 

De KNHS heeft het Young Leaders Programma (YLP) ontwikkeld. In deze opleiding worden jongeren gestimuleerd om zich te ontwikkelen tot verantwoordelijke, ondernemende, weerbare en zelfstandige mensen, die zowel in de hippische sport maar ook in de bredere maatschappij een dragende rol kunnen spelen. De PCK Young Leaders van het eerste uur hebben ondertussen De Stalbadge en De Poetsbadge bijna afgerond. Nu gaan we verder met De Voerbadge. In Instromen is vanaf nu weer mogelijk!!! Onze Young Leaders zullen aan de slag gaan op woensdagen en zaterdagen onder leiding van onze door de KNHS opgeleide coaches. We starten de volgende badge van 8 lessen op woensdagmiddag 25 oktober van 14.30 – 16.30 u. De zaterdagen zijn op dit moment volgeboekt door de YLP-ers die er nu al zitten.

Ben je tussen 8 jaar t/m 20 jaar kunnen hieraan meedoen en zich in een doorlopend programma ontwikkelen in allerlei zaken en aspecten die wel met paarden en manege te maken hebben, maar niet direct met paardrijden. Vaardigheden en kennis over bijvoorbeeld voeding, stalonderhoud, harnachement, organisatie, leidinggeven komen aan de orde, afhankelijk van leeftijd en interesses.

Wil je meer informatie of wil je je opgeven? Stuur dan een mailtje naar pckleaders@hotmail.com

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJSTEN


In de bijlagen de startlijsten van zaterdag 21 en zondag 22 april. Let op: op zaterdag starten we vanaf 15.30 u al! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het inschrijfgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Er kan niet gewisseld worden van starttijd. Iedereen een fijne wedstrijd gewenst!

FOTOSHOOT


In de bijlage vinden jullie de tijden van de fotoshoot van zaterdag 14 april waarvan de opbrengst gaat naar de moederloze veulens van Dierenkliniek Dennenoord! Meld je op tijd bij het secretariaat en betaal het inschrijfgeld CONTANT aub. Laat de pony's en paarden tussendoor zoveel mogelijk met rust, voor hen is het ook een drukke dag. Het zonnetje is besteld en we gaan er een topdag van maken met leuke foto's als mooie herinneringen.