SNERTRIT 26 NOVEMBER!


De laatste buitenrit van het seizoen (jeugd/volwassenen) staat alweer voor de deur: de befaamde Snertrit! Heb jij ook nog zin in een 3 uur durende buitenrit voordat Koning Winter zijn intrede doet? Schrijf je dan in! Nog even genieten van de mooie herfstkleuren in het bos, een frisse neus halen op de rug van het paard om vervolgens aan te schuiven aan tafel voor een lekker lunch met warme, verse snert! We vertrekken om 10 uur en zijn rond 13 uur terug op de manege voor de lunch. Inschrijven kan via de inschrijflijst die in de kantine hangt.

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJSTEN


In de bijlagen de startlijsten van zaterdag 21 en zondag 22 april. Let op: op zaterdag starten we vanaf 15.30 u al! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het inschrijfgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Er kan niet gewisseld worden van starttijd. Iedereen een fijne wedstrijd gewenst!

FOTOSHOOT


In de bijlage vinden jullie de tijden van de fotoshoot van zaterdag 14 april waarvan de opbrengst gaat naar de moederloze veulens van Dierenkliniek Dennenoord! Meld je op tijd bij het secretariaat en betaal het inschrijfgeld CONTANT aub. Laat de pony's en paarden tussendoor zoveel mogelijk met rust, voor hen is het ook een drukke dag. Het zonnetje is besteld en we gaan er een topdag van maken met leuke foto's als mooie herinneringen.