SNERTRIT 26 NOVEMBER!


De laatste buitenrit van het seizoen (jeugd/volwassenen) staat alweer voor de deur: de befaamde Snertrit! Heb jij ook nog zin in een 3 uur durende buitenrit voordat Koning Winter zijn intrede doet? Schrijf je dan in! Nog even genieten van de mooie herfstkleuren in het bos, een frisse neus halen op de rug van het paard om vervolgens aan te schuiven aan tafel voor een lekker lunch met warme, verse snert! We vertrekken om 10 uur en zijn rond 13 uur terug op de manege voor de lunch. Inschrijven kan via de inschrijflijst die in de kantine hangt.

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJST FNRS


In de bijlagen de startlijsten voor komend weekend! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het wedstrijdgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Iedereen veel wedstrijdplezier gewenst!

Privacy Policy

Privacy Policy PCK-Eersel
 

PCK Eersel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. PCK Eersel houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: