WEER EEN VEULEN!


Wat heeft ze lang op zich laten wachten! Maar daar is ze dan! Edge of Darkness (jawel... weer een film van Mel Gibson!) is geboren (roepnaam Edge) op dinsdagnacht  6 juni om 23.45 uur! En wat knap van moeder April! Haar eerste veulen heeft ze met vlag en wimpel op de wereld gezet! Mooi om te zien dat de moedermerrie instinctief precies weet wat er moet gebeuren! Het merrie veulentje droog likken, hinniken van blijdschap en dan moet ook de placenta er nog af.... De naweeen werden een stuk minder toen de nageboorte er eenmaal af was. Edge stond al binnen het uur en ook het drinken ging erg vlot! Wat een knapperd weer! Edge kan fijn samen opgroeien met Conspiracy! 

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJSTEN


In de bijlagen de startlijsten van zaterdag 21 en zondag 22 april. Let op: op zaterdag starten we vanaf 15.30 u al! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het inschrijfgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Er kan niet gewisseld worden van starttijd. Iedereen een fijne wedstrijd gewenst!

FOTOSHOOT


In de bijlage vinden jullie de tijden van de fotoshoot van zaterdag 14 april waarvan de opbrengst gaat naar de moederloze veulens van Dierenkliniek Dennenoord! Meld je op tijd bij het secretariaat en betaal het inschrijfgeld CONTANT aub. Laat de pony's en paarden tussendoor zoveel mogelijk met rust, voor hen is het ook een drukke dag. Het zonnetje is besteld en we gaan er een topdag van maken met leuke foto's als mooie herinneringen.