WEER EEN VEULEN!


Wat heeft ze lang op zich laten wachten! Maar daar is ze dan! Edge of Darkness (jawel... weer een film van Mel Gibson!) is geboren (roepnaam Edge) op dinsdagnacht  6 juni om 23.45 uur! En wat knap van moeder April! Haar eerste veulen heeft ze met vlag en wimpel op de wereld gezet! Mooi om te zien dat de moedermerrie instinctief precies weet wat er moet gebeuren! Het merrie veulentje droog likken, hinniken van blijdschap en dan moet ook de placenta er nog af.... De naweeen werden een stuk minder toen de nageboorte er eenmaal af was. Edge stond al binnen het uur en ook het drinken ging erg vlot! Wat een knapperd weer! Edge kan fijn samen opgroeien met Conspiracy! 

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

CARNAVALSHINDERNISPARCOURS


 

Op vrijdag 9 en zaterdag 10 februari 2018 is er weer de oergezellige behendigheidswedstrijd in Carnavalsstijl

*Op vrijdagavond vanaf 20.11 u starten de jeugd en volwassenen. Daarna is er het gemaskerd bal (carnavalsfeestavond!!)
*Op zaterdagmiddag vanaf 15.11 u starten de ponyruiters (ouder mag meelopen met de pony om het kind te begeleiden)

CLINIC KOEIEN ONDERDELEN


Op 2 februari gaan we weer aan de slag met verschillende onderdelen. 
Team-/Cattlepenning: 20.00 u - 21.30 u
Ranchsorting: 21.45 u - 23.00 u

Deze avond is bedoel voor ruiters met eigen paard. Ook als je niet in pension staat bij PCK, kun je je natuurlijk inschrijven. 
Kosten: 30 euro per training, opgeven = meedoen!

STARTLIJSTEN


In de bijlagen de startlijsten voor komend weekend. Meld je een uur voor je starttijd op het secretariaat. Betaal het inschrijfgeld en evt het theorie-examen contant aub. Het theorie-examen mag je dan meteen maken. Iedereen veel wedstrijdplezier!