OEFENRALLY/TOERTOCHT ZONDAG 3 APRIL!!


​Op zondag 3 april as opent PCK-Eersel het buitenrij seizoen met een Toertocht en een Orientatie Rally. Hieraan kan deelgenomen worden door ruiters en aanspanningen.

​De Toertocht ​een goed georganiseerde buitenrit voor menners en voor ruiters (equipes) te paard zonder gepuzzel of foefen, uitgezet op basis van duidelijke bewegwijzering. Manegeruiters op manegepaard kunnen alleen inschrijven voor de toertocht. Zij rijden deze tocht onder begeleiding van een instructeur van PCK.

​De Orientatie Rally ​is een buitenrit met wedstrijdelement. Deze rally is voorzien van foefen. Onderweg moeten letters genoteerd worden  zodat door de jury te controleren is of de juiste route gevolgd is. Manegeruiters op manegepaard kunnen niet inschrijven voor de orientatierally.

​De lengte is 15 a 20 km.

​Onderweg wordt een lunch aangeboden bij een knisperend kampvuur. Er wordt gestart vanaf 11.00 u en beide routes hebben dezelfde pauzeplek.

​Alle deelnemers dienen 12 jaar of ouder te zijn, cap verplicht!

 

De kosten voor deelname bedragen:
20 euro voor ruiterequipes (2 ruiters incl lunch)
​20 euro voor aanspanningen (2 personen incl lunch. Extra persoon 5 euro)
50 euro voor manegeruiters (alleen toertocht mogelijk, incl rit en lunch, betaling op manege cont/pin)

​Voor deelnemers met eigen paard:
Inschrijfgeld kunt u overmaken op rekeningnummer NL02RABO 0113531826. Geef duidelijk aan waaraan je wilt deelnemen! ​(Naam-Toertocht of Orientatie Rally - Aanspanning of Equipe)

​De prijsuitreiking met uitleg van de Orientatietocht vindt plaats op PCK-Eersel om 19.00 u.

Voor meer info: zie bijlagen

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJSTEN FNRS

In de bijlagen de startlijsten voor de FNRS wedstrijd van komend weekend. Meld je een uur voor je starttijd op het secretariaat en betaal het wedstrijdgeld (en evt theorie-examen) CONTANT aub. Het theorie-examen mag je meteen doen. Iedereen veel plezier gewenst!