OEFENRALLY/TOERTOCHT ZONDAG 3 APRIL!!


​Op zondag 3 april as opent PCK-Eersel het buitenrij seizoen met een Toertocht en een Orientatie Rally. Hieraan kan deelgenomen worden door ruiters en aanspanningen.

​De Toertocht ​een goed georganiseerde buitenrit voor menners en voor ruiters (equipes) te paard zonder gepuzzel of foefen, uitgezet op basis van duidelijke bewegwijzering. Manegeruiters op manegepaard kunnen alleen inschrijven voor de toertocht. Zij rijden deze tocht onder begeleiding van een instructeur van PCK.

​De Orientatie Rally ​is een buitenrit met wedstrijdelement. Deze rally is voorzien van foefen. Onderweg moeten letters genoteerd worden  zodat door de jury te controleren is of de juiste route gevolgd is. Manegeruiters op manegepaard kunnen niet inschrijven voor de orientatierally.

​De lengte is 15 a 20 km.

​Onderweg wordt een lunch aangeboden bij een knisperend kampvuur. Er wordt gestart vanaf 11.00 u en beide routes hebben dezelfde pauzeplek.

​Alle deelnemers dienen 12 jaar of ouder te zijn, cap verplicht!

 

De kosten voor deelname bedragen:
20 euro voor ruiterequipes (2 ruiters incl lunch)
​20 euro voor aanspanningen (2 personen incl lunch. Extra persoon 5 euro)
50 euro voor manegeruiters (alleen toertocht mogelijk, incl rit en lunch, betaling op manege cont/pin)

​Voor deelnemers met eigen paard:
Inschrijfgeld kunt u overmaken op rekeningnummer NL02RABO 0113531826. Geef duidelijk aan waaraan je wilt deelnemen! ​(Naam-Toertocht of Orientatie Rally - Aanspanning of Equipe)

​De prijsuitreiking met uitleg van de Orientatietocht vindt plaats op PCK-Eersel om 19.00 u.

Voor meer info: zie bijlagen

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

PCK VEST!


Hier is ie weer! De eenmalige actie om je eigen PCK vest samen te stellen!
Leuk om cadeau te doen voor de feestdagen of een verjaardag! Kies een leuke kleur vest uit, en kies op de borduurkaart een kleur uit voor het PCK logo dat op de rug komt. Op de voorzijde kun je kiezen of je het PCK logo klein op de linkerborst wilt of dat je daar een naam geborduurd wilt hebben! Er liggen pasmodellen in de kantine.