Ponykamp 2018


 

 

 

Er kan vanaf nu weer ingeschreven worden voor ponykamp 2018, met als thema:"PCK'S ROLLER COASTER"!!!!
Vanaf dan kunt u onderaan deze pagina de folder en het inschrijfformulier downloaden. Check eerst of er in de betreffende week nog plaats is. Bij twijfel stuur een mail naar info@pck-eersel.nl

Ook dit jaar organiseren wij weer ruiterkampen voor kinderen en jeugd vanaf zeven jaar. Ons Paardensport Centrum is uniek in de Brabantse Kempen. Met 3 binnenmaneges, 1 buitenmanege en 110 stallen ligt het midden in een prachtige, bosrijke omgeving.

Ruiterkamp bij ons betekent: veel rijden maar niet alleen rondjes in de binnenbak. We gaan misschien ook springen, door de waterbak, de bossen in, en we doen leuke spelletjes. Op maandagochtend om 10.00 uur word je verwacht. Na een korte uitleg in het bijzijn van je ouders krijg je voor de hele week je eigen pony of paard om te verzorgen en ongeveer 4 uur per dag op te rijden.

Als we niet rijden is er een geheel verzorgd programma dat de dagen verder vult. Er is dus weinig tijd om je te vervelen! Je slaapt met 4 of 5 personen per kamer, onder het wakend oog van deskundige leiding! Verder krijg je 3 keer per dag een verantwoorde maaltijd en heb je natuurlijk heel veel lol! Op zaterdag rond 12.00 uur is het kamp afgelopen en kun je – moe maar voldaan – naar huis.

Let op: voorjaars- en herfstruiterkamp komen te vervallen. Dit jaar is er in het voorjaar een Jong Volwassenenkamp!

 

VOORJAAR - Jong Volwassenenkamp (18-28 jaar)

Weekend van 6 tm 8 april

Wil je weer net als vroeger op "ponykamp", maar ben je te oud voor de jeugdkampen? Beleef oude tijden met je oude ponykamp vrienden of vriendinnen en maak er een onvergetelijk reunie weekend van! We starten op vrijdagavond om 18.00 u. Na onze spullen op de kamer te hebben gezet beginnen we met het programma. We gaan dit weekend van alles doen! Van heerlijk rijden, koetsen, gezellige avondprogramma's in de hottub tot nog veel meer. We verklappen nog niet alles natuurlijk, want dan is de lol er zo vanaf. Neem in ieder geval je zwemkleding mee (als je van hottubben houdt) en als je daar niet van houdt zoeken we nog altijd iemand die hout op het kampvuur kan gooien tot iemand die de drankjes verzorgt! Kosten voor dit geweldige kamp zijn 165 euro. 

ZOMER - Ruiterkamp t/m 18 jaar
1e week van 9 tm 14juli
2e week van 16 tm 21 juli
3e week van 23 tm 28 juli
4e week van 30 juli tm 4 augustus
5e week van 6 tm 11 augustus
6e week van  ​13 tm 18 augustus

De volgende spullen neem je mee:
*hoeslaken  1 pers. bed
*slaapzak / dekbed
*
kussen
*
zwemkleding
*
rijkleding (verplicht)
*
veiligheidscap en laarzen (verplicht)
*
makkelijke kleding en schoenen (ook kleding die vies mag worden)
*
handdoeken​
​*oude kleding die vies mag worden
​*alles in het thema "PCK goes Wild West!"

 
De kosten voor de ruiterkampen bedragen:
 330 € Manege pony/paard
 330 € Eigen pony/paard [niet pensionklant]
 310 € Eigen pony/paard pension

Neem je je eigen pony/paard mee, dan ben je verplicht om het hele programma mee te volgen. Bij de kosten is alles inbegrepen, met uitzondering van extra consumpties die genuttigd worden aan de bar.

Informatie voor de ouders / verzorger:
Indien u uw kind opgeeft voor het ruiterkamp, dient er aan aanbetaling gedaan te worden van 100 € binnen twee weken na reservering. Het bedrag kunt u overmaken op Rabobank Eersel
NL02RABO 0113531826 of contant / per pin voldoen aan de bar in ons complex

IBAN NR: NL 02 RABO 0113 5318 26
BIC CODE: RABONL2U

Als uw aanbetaling ontvangen is, krijgt u een bewijs van inschrijving.

Hebben wij uw aanbetaling echter niet tijdig ontvangen, dan wordt er geen plaats gereserveerd. Mocht u (uw kind) na inschrijving besluiten om niet deel te nemen aan het ruiterkamp, dan krijgt u uw aanbetaling niet terug.
Bij volledige annulering van het kamp na reservering en betaling kunnen er (bij bijv medische redenen) eventueel tegoeden in de vorm van een waardebon verstrekt worden (nooit in contanten!)
 

LET OP:
HET RESTANT BEDRAG DIENT U TE BETALEN VOOR 15 JUNI 2018
(Dit om lange wachtrijen te voorkomen op maandagochtend)

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

PCK VEST!


Hier is ie weer! De eenmalige actie om je eigen PCK vest samen te stellen!
Leuk om cadeau te doen voor de feestdagen of een verjaardag! Kies een leuke kleur vest uit, en kies op de borduurkaart een kleur uit voor het PCK logo dat op de rug komt. Op de voorzijde kun je kiezen of je het PCK logo klein op de linkerborst wilt of dat je daar een naam geborduurd wilt hebben! Er liggen pasmodellen in de kantine.