Ponykamp 2020


 

 

 

Er kan weer ingeschreven voor ponykamp 2020, met als thema:"PCK'S KINGS & QUEENS"!
 

Ook dit jaar organiseren wij weer ruiterkampen voor kinderen en jeugd vanaf acht jaar. Ons Paardensport Centrum is uniek in de Brabantse Kempen. Met 3 binnenmaneges, 1 buitenmanege en 110 stallen ligt het midden in een prachtige, bosrijke omgeving.

Ruiterkamp bij ons betekent: veel rijden maar niet alleen rondjes in de binnenbak. We gaan misschien ook springen, door de waterbak, de bossen in, en we doen leuke spelletjes. Op maandagochtend om 10.00 uur word je verwacht. Na een korte uitleg in het bijzijn van je ouders krijg je voor de hele week je eigen pony of paard om te verzorgen en ongeveer 4 uur per dag op te rijden.

Als we niet rijden is er een geheel verzorgd programma dat de dagen verder vult. Er is dus weinig tijd om je te vervelen! Je slaapt met 4 of 5 personen per kamer, onder het wakend oog van deskundige leiding! Verder krijg je 3 keer per dag een verantwoorde maaltijd en heb je natuurlijk heel veel lol! Op zaterdag rond 12.00 uur is het kamp afgelopen en kun je – moe maar voldaan – naar huis.

 

ZOMER - Ruiterkamp
1e week van 13 tm 18 juli
2e week van 20 tm 25 juli
3e week van 27 juli tm 1 augustus
4e week van 3 tm 8 augustus
5e week van 10 tm 15 augustus
6e week van 17 tm 22 augustus

De volgende spullen neem je mee:
*hoeslaken  1 pers. bed
*slaapzak / dekbed
*
kussen
*
zwemkleding
*
rijkleding (verplicht)
*
veiligheidscap en laarzen (verplicht)
*
makkelijke kleding en schoenen (ook kleding die vies mag worden)
*
handdoeken​
​*oude kleding die vies mag worden
​*alles in het thema "KINGS & QUEENS!"

 
De kosten voor de ruiterkampen bedragen:
 355 € Manege pony/paard
 355 € Eigen pony/paard [niet pensionklant]
 335 € Eigen pony/paard pension

Neem je je eigen pony/paard mee, dan ben je verplicht om het hele programma mee te volgen. Bij de kosten is alles inbegrepen, met uitzondering van extra consumpties die genuttigd worden aan de bar.

Informatie voor de ouders / verzorger:
Indien u uw kind opgeeft voor het ruiterkamp, dient er aan aanbetaling gedaan te worden van 100 € binnen twee weken na reservering. Het bedrag kunt u overmaken op Rabobank Eersel
NL02RABO 0113531826 of contant / per pin voldoen aan de bar in ons complex

IBAN NR: NL 02 RABO 0113 5318 26
BIC CODE: RABONL2U

Als uw aanbetaling ontvangen is, krijgt u een bewijs van inschrijving.

Hebben wij uw aanbetaling echter niet tijdig ontvangen, dan wordt er geen plaats gereserveerd. Mocht u (uw kind) na inschrijving besluiten om niet deel te nemen aan het ruiterkamp, dan krijgt u uw aanbetaling niet terug.
Bij volledige annulering van het kamp na reservering, wordt er geen geld gerestitueerd! 
 

LET OP:
HET RESTANT BEDRAG DIENT U TE BETALEN VOOR 15 JUNI 2020
(Dit om lange wachtrijen te voorkomen op maandagochtend)

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

Uitslag F-proefjes

FNRS-logo_2520met_2520hoekje_281_29.jpg
In de bijlage kun je de uitslag zien van de F-proefjes van afgelopen weekend. Van klassen waar veel ruiters aan meededen staan de nr's 1, 2 & 3 vermeld. Bij kleinere klassen alleen de nr 1. Leuk dat jullie er allemaal weer waren!

Nieuwsupdate 18-11

_DSC5362.JPG
Na iedere persconferentie laten we jullie weten of en wat er weer veranderd is bij PCK Eersel. Ook is er meer nieuws! Lees snel de nieuwsbrief die in de bijlage zit, dan ben je weer helemaal bij! Wil je op de hoogte zijn van wat er iedere dag gebeurt? Volg ons dan op social media! Facebook: Peter Vd Ven of PCK Eersel of op instagram: Peerkenl