Kinderfeest

 

 

Ligt u al nachten te piekeren over wat u dit jaar weer eens zult doen om de verjaardag van uw kind tot een onvergetelijke dag  te maken?

 

Vanaf nu hoeft u zich daar niet meer druk over te maken!! Dat doen wij wel!! 

Paardensportcentrum De Kempen organiseert sinds jaar en dag kinderfeestjes voor kinderen die al bekend zijn met de paardensport, maar zeer zeker ook voor kinderen die nog nooit op de rug van een pony gezeten hebben!

Cadeautjes kunnen natuurlijk meegenomen worden, zodat de jarige job zich eerst daarop kan storten voordat het avontuur met de pony’s begint.

Bij het rijden verdelen we de groepen in tweeën, als het feestje groter is dan 6 kids en de kids nog geen ervaring hebben. De ene helft kijkt of helpt mee bij het vasthouden van de pony’s. Na een half uur wordt er gewisseld.

Bij kinderfeestjes waarbij de kinderen al wel geoefende ruiters zijn, is er de mogelijkheid om de pony’s zelf te poetsen en op te zadelen. In een groep kunnen dan max. 10 kinderen die onder begeleiding van een instructeur een half uur rijden. Ouders/verzorgers kunnen naar hartelust foto’s/video maken om deze onvergetelijke middag vast te leggen. Ook het hoefijzerversieren  kunt u bijboeken. Hierin kunt u een foto plakken van het kinderfeest. Een ontzettend leuk om aan de kinderen mee te geven als aandenken aan het feestje van uw kind!

Als de pony’s weer lekker in hun stalletje staan en knabbelen aan het hooi, wordt het tijd dat de kinderen hun buikjes ook gaan vullen met een echte verjaardagsmaaltijd. Bij een kinderfeest horen frietjes met een snack en drinken !

Als ook de frietjes op zijn, loopt het kinderfeestje bij PCK op een einde.

 

Kosten kinderfeest bij PCK-EERSEL:

  • 1/2 uur ponyrijden o.b.v. een instructeur + frietjes met snack + onbeperkt ranja:   €12,50 p.k.

 

Eventueel bij te boeken/bestellen:
Hoefijzer versieren €2,00 p.p

  • Snoepzak  €1,00 p.z.  p.z.p
  • Zakje chips €1,00 p.z. 
  • PCK sleutelhanger €1,00 p.slh. 
    Ijsje, alleen in het seizoen

 

Waar u op dient te letten:

  • -Kleding kinderen: lange broek en regenlaarzen (cap leent u bij PCK)
  • -Let op stal goed op de kinderen, paarden zijn levende wezens! Dus niet rennen of gillen op stal. Zo voorkomt u ongelukken. Luister verder goed naar de instructeur.

Kinderfeestjes zijn te boeken op zaterdagmiddag

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

Uitslag F-proefjes

FNRS-logo_2520met_2520hoekje_281_29.jpg
In de bijlage kun je de uitslag zien van de F-proefjes van afgelopen weekend. Van klassen waar veel ruiters aan meededen staan de nr's 1, 2 & 3 vermeld. Bij kleinere klassen alleen de nr 1. Leuk dat jullie er allemaal weer waren!

Nieuwsupdate 18-11

_DSC5362.JPG
Na iedere persconferentie laten we jullie weten of en wat er weer veranderd is bij PCK Eersel. Ook is er meer nieuws! Lees snel de nieuwsbrief die in de bijlage zit, dan ben je weer helemaal bij! Wil je op de hoogte zijn van wat er iedere dag gebeurt? Volg ons dan op social media! Facebook: Peter Vd Ven of PCK Eersel of op instagram: Peerkenl