MAATREGELEN OMTRENT CORONA VANAF 29-09, 18 UUR!

Gisterenavond en vanochtend communiceerden we nog dat de kantine van PCK Eersel om 22 uur dicht zou gaan. Helaas blijkt de werkelijkheid anders en blijkt je volledige horecavergunning ineens even niets waard….. Wat een tegenvaller….

Vanaf vandaag gelden er helaas weer andere regels op de manege. Na keihard gewerkt te hebben om het financiële gat dat de eerste Corona golf achtergelaten had goed te maken, zijn we weer een hele stap terug…. We zijn terug naar het punt dat een horecagelegenheid met volledige vergunning gewoon dicht moet, zoals het er nu uitziet! We zijn nog contact aan het zoeken met de gemeente, maar tot nu toe zonder resultaat. We zijn er kapot van dat we alle vergunningen op orde hebben en toch niet (zoals andere bedrijven met dezelfde vergunning) open mogen tot 22.00 uur. Dit terwijl op ons bedrijf de regels prima gehanteerd werden en er voldoende ruimte is om afstand te houden tot elkaar. We moeten dus opnieuw een plan van aanpak maken, ook voor ons personeel, zodat we ook hen tijdens een nieuwe lastige periode binnen boord kunnen houden……
 

Lessen

De lessen kunnen gelukkig gewoon doorgaan. De lesindeling kun je op het computerscherm zien. Tijdens de lessen mag er niet langs rijbaan worden gestaan. Iedere ruiter mag maximaal één persoon meenemen om te helpen met poetsen en opzadelen. Broertjes en zusjes, opa’s en oma’s kunnen helaas de komende periode niet meekomen. Je mag alleen naar de manege komen als je les hebt, anders dus niet. Je komt voor de les en gaat daarna direct weer naar huis.
 

Toiletten

Maak alleen gebruik van het sanitair als dat noodzakelijk is. Het sanitair wordt regelmatig schoongemaakt.
 

Horeca

Helaas is de kantine tot nader order “gesloten”. Dit betekent dat je alleen kunt kijken op welk paard je rijdt, je een betaling kunt doen en een Take Away drankje kunt bestellen. Dit mag buiten genuttigd worden.
 

We hopen dat alles snel terug naar “normaal” kan, maar we vrezen dat ook deze periode misschien wel langer dan 3 weken gaat duren.

#stayhealthy

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht