⚠️⚠️⚠️⚠️ BELANGRIJK BERICHT ⚠️⚠️⚠️⚠️Wie het nieuws in paardenland een beetje volgt, is het vast niet ontgaan dat er in Spanje een ernstige uitbraak is van de neurologische vorm van het Rhino virus (EHV1). Het virus verspreid zich razendsnel en is ondertussen al in Belgie….. Omdat wij deze ziekte buiten de deur willen houden gelden vanaf nu de volgende regels bij PCK-Eersel tot nader bericht!:❌Paarden van buitenaf mogen niet (naar de les) komen❌Paarden die bij PCK-Eersel gestald staan mogen niet op wedstrijd of naar een andere stal (buitenrijden is toegestaan, mits er geen paarden gemixt worden met paarden van andere stallen)❌Iedereen die bij PCK-Eersel binnenkomt en op een andere stal is geweest, moet andere kleding aangedaan hebben en de handen gewassen hebben!❌Geen paarden, anders dan je eigen paard, aanraken. ❌Wees bedacht op symptomen: koorts-snotneus-hoesten-verminderde eetlust-dikke benen-verlammingNeurologische Rhino is een ontzettend gevaarlijke ziekte voor paarden! Ben dus net zo voorzichtig als wij zijn en neem deze regels streng in acht!

#

Comments are closed

Recente reacties