Binnen een half uur staan we al in de top 10 😍👊🤓 DOE JIJ OOK MEE? 👌🤓2020 was een bizar jaar, 2021 startte nog niet heel veel beter….. Sinds 11 maanden lijkt het alsof we in een akelige Hollywood film beland zijn. Van ‘flatten the curve’, een ‘softe lockdown’, naar een volledige lockdown inclusief avondklok…. Deze onwerkelijke werkelijkheid maakt de huidige winterperiode tot een bijzonder uitdagende tijd…… Maar dan komt er een leuke actie voorbij, georganiseerd door de KNHS, waar wij weer een beetje vrolijk van worden! Door mee te doen aan deze leuke loterij maak jij kans op een leuke prijs én daarmee steun je PCK Eersel tegelijkertijd, want van elk verkocht lot voor PCK Eersel gaat 80% van dit bedrag weer naar onze manege! De trekking is op zondag 28 maart a.s.#PCK#op#nr#één#gogogo

#

Comments are closed

Recente reacties